Početna » Programi pomoći » Program stipendiranja » Dobitnici stipendija 2012/13

Dobitnici stipendija 2012/13

 
03. prosinca 2012. godine, u prostorijama DORE, održan je sastanak 8 članova Povjerenstva HO DORA za dodjelu stipendija za 2012/13. šk/akad. godinu, onim  studentima i srednjoškolcima koji su predali zamolbe za ovogodišnju stipendiju tijekom javnog natječaja. Slijedeći dan, članovi  UO HO DORA su potvrdili listu odabranih 35 stipendista kao i prioritetnu listu  tj. listu čekanja.
 
Na natječaj je stiglo 210 zamolba za godišnju stipendiju. Od toga, stiglo je 60 zamolbi dosadašnjih stipendista, te 150 zamolbi novih studenata i učenika sa sveučilišta u Zagrebu, Osijeku, Rijeci, Zadru, Splitu, Varaždinu i Dubrovniku te srednjih škola diljem RH, od kojih su mnogi zadovoljavali sve uvjete te su zavrijedili dobiti našu stipendiju.
 
Unatoč omogućenih 35 stipendija za ovu akademsku godinu još je velik broj zamolbi na koje nismo u mogućnosti dati pozitivan odgovor. Svima koji su se javili na natječaj u ovoj akademskoj godini a nisu dobili stipendiju preporučujemo da se jave i slijedeće akademske godine, a formirana je i lista čekanja s nakanom da u slučaju prikupljanja dodatnih sredstava odobrimo nove stipendije kako je bilo svih proteklih godina našeg djelovanja.
 
Svečanost potpisivanja ugovora i dodjele stipendija održat će se u četvrtak, 20. prosinca, u 16.30 sati u velikoj dvorani Hrvatske matice iseljenika, Trg Stjepana Radića 3, Zagreb.
 
Popis 35 imena stipendista kojima je dodijeljena DORINA stipendija za 2012/13. šk/ak. godinu: DOBITNICI_STIPENDIJE.

Kumstvo - Stipendiranje


"Dobročinstvo je jedino blago koje se povećava dijeljenjem".
Cesare Cantu