Početna » Programi pomoći » Program stipendiranja » Dobitnici stipendija 2013/14

Dobitnici stipendija 2013/14

 
 Upravni odbor HO DORA  je na sjednici održanoj 05.12.2013. odobrio  jedinstvenu listu za  45 godišnjih stipendija za vrijedne i socijalno ugrožene   srednjoškolce i studente za školsku/akademsku 2013./14. godinu   koji se školuju diljem Hrvatske.

Minimalna stipendija iznosi  500 kn mjesečno i  5.000 kn godišnje.
 
U DORIN fond za stipendiranje su  djelomično prikupljena sredstva zahvaljujući  brojnim humanitarnim akcijama tijekom cijele  godine pod zajedničkim nazivom „Želim biti...“, kao i većim dijelom vrijednim donacijama brojnih sponzora koji  će individualno mjesečno pomagati  svoje stipendiste tijekom njihovog redovitog školovanja.

Na ovogodišnji DORIN natječaj pristiglo je 97 molbi  koje  zadovoljavaju kriterije za dodjelu stipendija  jer natjecatelji dolaze iz obitelji  koje nisu u mogućnosti školovati svoju  djecu. Time  je   nažalost  lista čekanja potrebitih ostala predugačka.
 
DORA ovim putem poziva sve dobre ljude i društveno odgovorne firme da  zajedno pokušamo smanjiti listu čekanja i vratimo osmjeh i nadu bar nekima od tih mladih upornih  ljudi da se dostojno školuju i  ostvare svoje snove o boljoj budućnosti.

Jedinstvenu listu možete pogledati  OVDJE

Kumstvo - Stipendiranje


"Dobročinstvo je jedino blago koje se povećava dijeljenjem".
Cesare Cantu