HUMANITARNA ORGANIZACIJA DORA


Ulica kralja Zvonimira 17
10000 Zagreb
tel:  385-1-5804-300
fax: 385-1-5804-333

dora@dora.hr

RAČUN

IBAN: HR2323600001101411967
SWIFT CODE:  ZABA HR 2X

OIB: 44808002816
MB: 0211788
Početna » Događanja 2008-2023 » DORA na Najbožićnijem sajmu 2010

DORA na Najbožićnijem sajmu 2010

 
U sklopu Naj-Božićnijeg sajma na Zagrebačkom velesajmu krajem prosinca 2010. organizatori su omogućili sudjelovanje DORE te se odrekli dio prihoda od prodanih ulaznica i  donacijom od 5 000 kn podržali DORINU akciju „Želim biti..“  za  stipendiranje učenika  i studenata.

DORINI volonteri su danima na zajedničkom  štandu  s  Brickarchitect - lego trgovinom (koji se odrekao dio prihoda prodaje lego kockica) u paviljonu br 7. razveseljavali  male i velike posjetioce organiziranim događanjima na štandu i oko njega, uz mirise vanilije i cimeta s okolnih štandova...

 

U nedjelju, 19.12.  bio je Dan DORE, a  kao središnji događaj, u popodnevnim smo satima na pozornici organizirali POZNATI ZA  DORU, gdje su u Božićnoj atmosferi   brojne poznate osobe iz javnog života svojim nastupom i dolaskom sa svojim obiteljima, podržale DORU. Poznati su  potpisivali blagdanske čestike, družili se sa štićenicima DORE i njihovim obiteljima...

Kroz program nas je vodio Neno Pavinčić, a nastupom su nas  ostavljali bez daha i oduševljavali  redom: djeca vrtića Duga iz Zagreba, sopranistica Antonela Malis, Dorina štićenica Klara, modna revija dizajnerice Mine Petre uz prezentaciju modela i  Božićne priče , pobjednica i  finalisti supertalenta Nove TV –  Viktorija Novosel, Jana Klarić, Tia Pikija, Petra Antolić, Step by step.

 

Glazbene imitacije Borisa Kosmača bile su uvod u šou „Ljepota s razlogom“ – gde su se Lana Obad, Marijana Rupćić, Sarah Ćosić, Ivana Delač Đolo, Jelena Glišić, Mia Šlogar, Sandra Vugrinec, Lana Kuduz, Ivančica Pahor, Bojan Milohanović, Radovan Stošić i Marko Dančulović uz svoju neupitnu ljepotu podijelili s okupljenima  i svoju dobrotu družeći se s najmlađim štićenicima DORE.

Na DORINOM štandu moglo se  kupiti prigodnih Božićnih ukrasa i  čestitki koju su izradila djeca onkološkog odjela s pedijatrije KBC-a Sestara milosrdnica u Zagrebu  i studenti Studija grafičkog dizajna AF u Zagrebu te djeca Vrtića Duga  iz Zagreba za djecu DORE.

 

Prikupljeno je ukupno 9.510 kn a kompletni prihod ide u Fond za stipendiranje vrijednih i nadarenih ali siromašnih učenika i studenata.

Iskeno i od srca zahvaljujemo  svima koji su svojom djelima i donacijama dali  potporu DORI i zajedničkom suradnjom i dobročinstvom omogućili da naše  Božićno druženje na najBožićnijem sajmu ostane nezaboravnim.

 

Kumstvo - Stipendiranje


"Dobročinstvo je jedino blago koje se povećava dijeljenjem".
Cesare Cantu