HUMANITARNA ORGANIZACIJA DORA


Ulica kralja Zvonimira 17
10000 Zagreb
tel:  385-1-5804-300
fax: 385-1-5804-333

dora@dora.hr

RAČUN

IBAN: HR2323600001101411967
SWIFT CODE:  ZABA HR 2X

OIB: 44808002816
MB: 0211788
Početna » Događanja 2008-2023 » USKRŠNJOM AKCIJOM "DJECA ZA DJECU DORE" prikupljeno je 6.520 kn

USKRŠNJOM AKCIJOM "DJECA ZA DJECU DORE" prikupljeno je 6.520 kn

 
 Tradicionalnu uskršnju akciju "Djeca za djecu Dore" organizirali smo kao višednevno darivanje dječjih prigodnih uradaka i maslinovih grančica uz prikupljanje donacija građana na štandu od 21. - 29.03.2013. u Arena Centru, našem višegodišnjem dobročinitelju.
 
Pred Cvjetnicu, naši volonteri darivali su maslinove grančice na tri lokacije, u Arena Centru, prolazu Importana centra i Centra Cvjetni, a u subotu u podne kraj štanda u Centru Cvjetni tradicionalno smo okupili prijatelje i dobročinitelje na zajedničko preduskršnje druženje.  
 
U prijateljskoj atmosferi i ugodnom druženju s našim donatorima, sponzorima, štićenicima  i djecom koja su sudjelovala u  ovoj akciji, bili smo sjedinjeni u plemenitoj želji  prikupljanja donacija za najugroženije i najmlađe DORINE štićenike kojima je pomoć neophodna.
 
Uz kratke prigodne govore, okupljene je pozdravila  i  zamjenica  Gradonačelnika, gđa Jelena Pavičić Vukićević i zaželjela svako dobro i sretan Uskrs prisutnima, a potom smo darivali  maslinove grančice, usršnje dječje uratke i čestitke koje su s puno ljubavi izradili najmlađi DORINI dobročinitelji za djecu DORE. 
 
Uz pjesmu i ples mališana vrtića "Malešnica" iz Zagreba i ukusne kolačiće sve je bilo još veselije i ljepše, a odaslana je zajednička poruka ljubavi i podrške onima koji sada nisu tako sretni. 
 
Prikupili smo 6.520 kn za socijalno najugroženije štićenike DORE, kojima ćemo  omogućiti dostojanstven i veseliji blagdan Uskrsa, a trpezu bogatijom kroz jednokratne pomoći.
 
Zahvaljujemo svima  Vama koji ste sudjelovali i pomogli pri realizaciji ove akcije, svima koji ste podržali naš plemeniti cilj, a posebice najmlađim volonterima koji su u svojim vrtićima i školama danima marljivo, uz pomoć svojih teta i učiteljica izrađivali prigodne poklone za one manje sretne, siromašne vršnjake kojima su učiniti ovaj najdraži blagdan sretnim.
 
Uskršnje ukrase i suvenire izradila su djeca: Dječjeg vrtića "DUGA" iz Zagreba, Dječjeg vrtića "Malešnica" iz Zagreba, Dječjeg vrtića "Ententini"iz Zagreba te najmlađi OŠ "Dragutina Tadijanovića" Lužac iz Vukovara. 
 
U ime svih nas okupljenih u DORI, želimo Vam svako dobro i sretan Uskrs.