HUMANITARNA ORGANIZACIJA DORA


Ulica kralja Zvonimira 17
10000 Zagreb
tel:  385-1-5804-300
fax: 385-1-5804-333

dora@dora.hr

RAČUN

IBAN: HR2323600001101411967
SWIFT CODE:  ZABA HR 2X

OIB: 44808002816
MB: 0211788
Početna » Događanja 2008-2023 » Na donatorskoj večeri DORE u ZGK Komedija prikupljeno 100.700 kn

Na donatorskoj večeri DORE u ZGK Komedija prikupljeno 100.700 kn

 
 GALERIJA FOTOGRAFIJA S VEČERI DORE 2012

U utorak, 13. studenoga  u ZGK Komedija, održana je za kraj akcije „Želim biti...“ tradiconalna donatorska večer DORE pod nazivom „Kvartet Diversi za djecu DORE“, pod pokroviteljstvom  Ministarstva socijalne politike i mladih te Grada Zagreba.
 
Nakon ugodnog i prijateljskog dočeka svih gostiju, VIP uzvanika, sponzora, donatora, dobročinitelja, volontera i  štićenika, uz tradicionalnu kupnju tombole, gosti su se prepustili uživanju u pripremljenom programu.   U prepunoj dvorani kazališta,   „Kvartet Diversi“ - Sandra Bagarić, Renata Sabljak i Đani Stipaničev (Ervin Baučić na žalost zbog bolesti nije bio prisutan) uz Orkestar kazališta Komedija s dirigentom Krešimirom Batinićem, oduševili su prisutne  u glazbeno scenskom spektaklu s najboljim odabirom od operete i mjuzikla ne pokazavši da im nedostaje jedan član kvarteta.
 
Predstavili smo i  DORINE štićenice s izvedbom „Halleluyah“ i „I'am a woman“. Naše  glazbeno  nadarene  stipendistice DORE -  Mia Jakov, Antonija i Klara Lešković  (vokali soprani) uz goste  s Muzičke akademije; Sonja Agata Bišćan (flauta), Nino Krznar(kontrabas) i Marko Bertić (klavir) prezentirali su gostima svoju interpretaciju poznatih skladbi i  izazvali spontani gromoglasni aplauz potpore. Za njihov prekrasan izgled pobrinula se dizajnerica Đurđica Vorkapić,  Hippy Garden. Program je vodila Karmela Vukov Colić, koja svojom iskrenom toplinom i elokventnošću uvijek prenese DORINU plemenitu poruku.

Naša predsjednica, Jadranka Granić srdačno se obratila uzvanicima i zahvalila im na potpori radu DORE.  Nakon programa gosti su nastavili ugodno druženje na pripremljenom domjenku.
 
Tradicija DORE je nastavljena, a nazočnost brojnih uglednika iz gospodrarstvenog, političkog i kulturnog života potvrđuju ugled naše udruge i podršku našim programa rada i pomoći djeci i mladima. Uz zastupnike Vlade RH, zamjenice garadonačelnika, predstavnike ureda Grada Zagreba, direktore i vlasnike vodećih tvrtki, predstavnike medija,  kulturnog  života i  drugih, naš gradonačelnik Milan Bandić, unatoč neodgodivim obavezama došao je na kratko pozdraviti DORU, a simbolično kupnjom tombole pokazao svoju neupitnu socijalnu osjetljivost.
 
Na Večeri DORE prikupljeno je ukupno 100.700 kn od ulaznica, donacija, sponzorstva i  tomoble. Kompletan prikupljen prihod namjenjen  je Fondu za stipendiranje DORINIH štićenka.
 
Sretni smo i zadovoljni postignutim ciljem, plemenitošću i dobrotom, koje smo  osjetili u svakom trenutku na večeri DORE. Lista zahvale je ogromna.

HVALA Vam svima; od  pokrovitelja, sponzora, sponzora 35 nagrada tombole, svih izvođača programa, voditeljici, kazalištu Komedija, Gradskim uredima, medijima, vrtiću Malešnica na donaciji kolača za domjenak, cvjećarni, volonterima koji su sudjelovali  u pripremama i izvedbi večeri DORE, fotografu, publici, savjetnicima i svima onima koji su na bilo koji način omogućili uspjeh  ovog događanja.
 
Iskreno zahvaljujemo svima Vama koji ste nam pomogli i nesebično pomažete i nadamo se da ćete ostati uz nas i našu dobru djecu koja nas trebaju.
Fotografije s Večeri DORE pogledajte u galeriji.
 
Ana Pavlović
ravnateljica
 

Kumstvo - Stipendiranje


"Dobročinstvo je jedino blago koje se povećava dijeljenjem".
Cesare Cantu