HUMANITARNA ORGANIZACIJA DORA


Ulica kralja Zvonimira 17
10000 Zagreb
tel:  385-1-5804-300
fax: 385-1-5804-333

dora@dora.hr

RAČUN

IBAN: HR2323600001101411967
SWIFT CODE:  ZABA HR 2X

OIB: 44808002816
MB: 0211788
Početna » Događanja 2008-2023 » Sportom i zabavom „Baci kuglu za DORU“ prikupljeno 24.400 kn za školovanje djece DORE

Sportom i zabavom „Baci kuglu za DORU“ prikupljeno 24.400 kn za školovanje djece DORE

 
 U sklopu akcije "Želim biti.." 02.listopada 2012.  održan je  u Sky Bowlingu u  Arena  centru, pod pokroviteljstvom Grada Zagreba humanitarni turnir „Baci kuglu za DORU“ , gdje je  sav prikupljen prihod namijenjen za stipendiranje nastavka školovanja vrijednih i nadarenih, ali socijalno ugroženih učenika i studenata za 2012/13. šk.god.
 
Na turniru je  zahvaljujući sponzorstvima i donacijama prikupiljeno 24.400 kn, gotovo 5 godišnjih stipendija od 5.000 kn, što je obradovalo sve prisutne, posebice Vedrana Režića suorganizatora, višegodišnjeg dobročinitelja naše djece. 
 
Uz dobro raspoloženo veliko i raznoliko drušvo  koje se zabavilo bowlingom i  ugodnim druženjem, svi prisutni su uz instrukcije Miše Mrkonjića, aktualnog prvaka Hrvatske bacili kuglu za DORU i nastavili u takmičarskom duhu sporta obarati čunjeve, želeći biti najbolji. Prvo mjesto na turniru osvojila je ekipa Omegasoftware, drugi su bili vaterpolisti „Mladosti“, a treća ekipa DORINIH štićenika. Oduševio nas je entuzijazam ekipe Kremenko grilla i ekipe Wilme, koji su ostali na stazi do kasnih sati, kao i pojedinih starijih prisutnih  koji su unatoč godinama svladali ovu igru te zajedno s najmlađim sudionicima pokazali da se sportom magično uspješno povezuju sve generacije.
 
U iskrenoj i dobroj namjeri pomoći DORINOM programu stipendiranja, svoju podršku i prijateljstvo pokazali su bacivši kuglu i  otvarajući turnir - gradonačelnik Milan Bandić, predstavnici gradskih ureda, Josip Pavić, najbolji golman svijeta i vaterpolisti VK Mladost, Danira Bilić i Saša Ceraj iz HOA, Mate Granić s unucima, Tomislav Marjanović, Luka Vidović, Marina Tomašević, Jadranka Rilović,  djeca vrtića Malešnica i Duga, višegodišnji sponzori i donatori sa svojom djecom i obitelji, predstavnici medijskih kuća i portala, članovi upravnih tijela DORE, štićenici  ..... naši prijatelji. 
 
Hvala svima  koji su „Bacili kuglu za DORU, hvala i svima onima koji unatoč želji za dolaskom bili objektivno spriječeni, hvala svim novinarima i medijima na suradnji, hvala pokrovitelju Gradu Zagrebu, generalnom sponzoru Energo media servis, sponzorima: Omega software, Janafu,Gradus, x-prorer, HOA, donacijama prisutnih i na kraju veliko hvala Vedranu Režiću suorganizatoru i voditelju Skybowlinga koji je već najavio nove oblike pomoći DORI. 
 
Do slijedeće sportske akcije, pogledajte  galeriju fotografija uz srdačne pozdrave iz DORE.
 

 

Kumstvo - Stipendiranje


"Dobročinstvo je jedino blago koje se povećava dijeljenjem".
Cesare Cantu