HUMANITARNA ORGANIZACIJA DORA


Ulica kralja Zvonimira 17
10000 Zagreb
telefon 385-1-5804-300
tel/fax. 385-1-5804-333

dora@dora.hr

RAČUNI

Kunski račun
ZAGREBAČKA BANKA d.d.
HR2323600001101411967

Devizni račun
SWIFT CODE ZABA HR 2X
IBAN HR 4723 60000 1500 257396

OIB: 44808002816
MB: 0211788 
Početna » Događanja 2008-2018 » HUMANITARNI BOWLING TURNIR ZA DJECU DORE "BACI KUGLU ZA DORU"

HUMANITARNI BOWLING TURNIR ZA DJECU DORE "BACI KUGLU ZA DORU"

 
 S veseljem Vas pozivamo na

HUMANITARNI  BOWLING TURNIR ZA DJECU DORE

"BACI KUGLU ZA DORU"

u utorak, 02.10.2012. u 18 sati, Skybowling, Arena Centar, 2 kat
pod pokroviteljstvom Grada Zagreba i medijskim pokroviteljstvom HRT.
 
Najavljen je dolazak  naših olimpijaca koji će sudjelovanjem dati potporu stipendistima DORE. Uz poznate osobe iz javnog, političkog i poduzetničkog života, djecu svih generacija, članove upravnih tijela DORE kao takmičare te bogat program i nagrade za pobjednike, sigurno su dobar razlog za dolazak  i  nezaboravno druženje u prijateljskom okuženju.
 
Ovaj turnir u potpunosti je humanitarnog karaktera. Sav prihod namijenjen je DORINOM  Fondu za stipendiranje vrijednih i nadarenih, ali iznimno siromašnih učenika i studenata.
 
Cilj nam je  prikupiti što više sredstava u DORIN fond za stipendiranje pa Vam se obraćamo s molbom da podržite  i svojim  sponzorstvom omogućite uspješnost ove plemenite akcije.

Pridružite nam se,  bacite kuglu za DORU, kako slijedi:

Oblik natjecanja:

17:00 DORA DJEČJI  BOWLING OPEN za najmlađe
18:00 DORA CELEBRITIES BOWLING OPEN
19:00 DORA BOWLING OPEN

Kotizacija za turnir: Uplatom od 50 kn na ulazu, dobit ćete svoju propusnicu (pass)  čime sudjelujete u natjecanju.

Sponzorstvo turnira:
 
GENERALNI SPONZOR 5.000 kn promidžba i sudjelovanje po dogovoru s organizatorima
ZLATNI SPONZOR 2.500 kn tri vaša predstavnka mogu sudjelovati u natjecanju
SREBRNI SPONZOR 1.000 kn dva vaša predstavnka mogu sudjelovati u natjecanju
BRONČANI SPONZOR 500 kn jedan vaš predstavnik može sudjelovati u natjecanju
 
Kao sponzoru, Vaš će se logo biti istaknut tijekom  cijelog Turnira, pri medijskom obraćanju javnosti, a svoje promidžbene štandove i  materijale možete postaviti u skybowlingu i tijekom vikenda. Generalni sponzor ima dodatne povlastice promidžbe u Arena Centu po dogovoru  s organizatorima i upravom Arena Centra.
 
Svoju uplatu za sponzorstvo i donaciju možete izvršiti na račun DORE kod: ZABA - Zagreb 2360000–1101411967 - s pozivom na broj 12, na čemu unaprijed zahvaljujemo.

Za sve ostale dodatne informacije i dogovore javite nam se na prikazane kontakte.  
 
Radujemo se Vašem dolasku uz srdačne pozdrave iz skybowlinga i DORE.


 
 Alen Đ.(rođen 1994.)
Živi sa samohranom majkom u Gunji od socijalne pomoći i majčinog povremenog rada. Alen je uzoran i odličan učenik. Vrlo komunikativan i aktivan u društvenom životu.
 Snježana Đ.  (rođena 1994.)dolazi iz četveročlane obitelji koja  živi skromno u Gunji od socijalne pomoći  i povremenog rada roditelja. Snježana je dobra učenica i vrlo aktivna u društvenom životu lokalne zajednice. Stipendija joj je neophodna za školski pribor i osnovnu odjeću...
 Tamara G. rođena 1996.godine u Splitu, odlična učenica 3.razreda srednje škole u Splitu. Šesteročlana obitelj živi od očeve skromne mirovine, majka nezaposlena, četvero djece se školuje. Prihod po članu je 625,00 kn/mj. Stipendija joj je neophodna za osnovne životne potrebe.
 Peteročlana obitelj iz Istre živi skromno kao podstanari, otac jedini zaposlen. Četverogodišnja kći operirala tumor na trbušnoj šupljini, trenutno je na kemoterapiji radi metastaza koje su se pojavile na drugom mjestu na tijelu. Neophodna im je novčana pomoć za najosnovnije životne potrebe i lijekove za kćer.
Peteročlana obitelj iz Virovitičko-Podravske županije  živi izrazito skromno pošto su oba roditelja nezaposlena. Jedina stalna primanja su dječji doplatak i socijalna pomoć čija sredstva nisu dovoljna za školovanje troje maloljetne djece. Potrebna im je novčana pomoć za najosnovnije životne potrebe, higijenske potrepštine i školski pribor.
 
Peteročlana obitelj iz Siska s troje  malodobne djece živi u podstanarskom stanu. Otac, hrvatski branitelj, zaposlen kao građevinski radnik  jedva uzdržava obitelj. Neophodna im je pomoć u hrani, odjeći, obući i higijenskim potrepštinama.

Kumstvo - Stipendiranje


"Dobročinstvo je jedino blago koje se povećava dijeljenjem".
Cesare Cantu