HUMANITARNA ORGANIZACIJA DORA


Ulica kralja Zvonimira 17
10000 Zagreb
tel:  385-1-5804-300
fax: 385-1-5804-333

dora@dora.hr

RAČUNI

Kunski račun
ZAGREBAČKA BANKA d.d.
HR2323600001101411967

Devizni račun
SWIFT CODE ZABA HR 2X
IBAN HR 4723 60000 1500 257396

OIB: 44808002816
MB: 0211788 
Početna » INA KLUB VOLONTERA AKTIVNO SUDJELUJE U DORINOM HUMANITARNOM PROJEKTU IZRADE BLAGDANSKIH ČESTITKI

INA KLUB VOLONTERA AKTIVNO SUDJELUJE U DORINOM HUMANITARNOM PROJEKTU IZRADE BLAGDANSKIH ČESTITKI

 
 
 INA Klub volontera se aktivno uključio i podržao DORIN projekt „Želim biti…“ u suradnji sa Dječjim vrtićem Malešnica u izradi božićnih i novogodišnjih čestitki koje će DORA tiskati za potrebe udruge.

Sunčanog dana, 06.11.2019. volonteri DORE  i INA Kluba su u jutarnjim satima proveli predivno vrijeme u humanitarnom druženju sa djecom i odgajateljicama DV Malešnica sa ciljem  da i oni najmanji mogu pomoći djeci i mladima kojima je ta pomoć potrebna.  Djeca su pokazala neizmjernu kreativnost, veliku volju i srčanost pri izradi čestitki na veliko zadovoljstvo organizatora humanitarne aktivnosti i poticanja najmanjih na humanitarni rad. Svima njima od srca zahvaljujemo.

Prihod od prodaje čestitki  namijenjen je za pomoć najmlađim korisnicima pomoći DORE  i za  Fond za stipendiranje srednjoškolaca i studenata iz socijalno ugroženih obitelji.

Zahvaljujući INA-industrija nafte d.d.  i njenog Kluba volontera na sponzorstvu ove humanitarne radionice  sa najmanjima, INA pokazuje svoje društveno-odgovorno djelovanje, posebno potičući mlade da se školuju i aktivno uključe u društveno-ekonomski život zajednice.   

 
 (https://www.ina.hr/ )

 
 

 Alen Đ.(rođen 1994.)
Živi sa samohranom majkom u Gunji od socijalne pomoći i majčinog povremenog rada. Alen je uzoran i odličan učenik. Vrlo komunikativan i aktivan u društvenom životu.
 Snježana Đ.  (rođena 1994.)dolazi iz četveročlane obitelji koja  živi skromno u Gunji od socijalne pomoći  i povremenog rada roditelja. Snježana je dobra učenica i vrlo aktivna u društvenom životu lokalne zajednice. Stipendija joj je neophodna za školski pribor i osnovnu odjeću...
 Tamara G. rođena 1996.godine u Splitu, odlična učenica 3.razreda srednje škole u Splitu. Šesteročlana obitelj živi od očeve skromne mirovine, majka nezaposlena, četvero djece se školuje. Prihod po članu je 625,00 kn/mj. Stipendija joj je neophodna za osnovne životne potrebe.
 Peteročlana obitelj iz Istre živi skromno kao podstanari, otac jedini zaposlen. Četverogodišnja kći operirala tumor na trbušnoj šupljini, trenutno je na kemoterapiji radi metastaza koje su se pojavile na drugom mjestu na tijelu. Neophodna im je novčana pomoć za najosnovnije životne potrebe i lijekove za kćer.
Peteročlana obitelj iz Virovitičko-Podravske županije  živi izrazito skromno pošto su oba roditelja nezaposlena. Jedina stalna primanja su dječji doplatak i socijalna pomoć čija sredstva nisu dovoljna za školovanje troje maloljetne djece. Potrebna im je novčana pomoć za najosnovnije životne potrebe, higijenske potrepštine i školski pribor.
 
Peteročlana obitelj iz Siska s troje  malodobne djece živi u podstanarskom stanu. Otac, hrvatski branitelj, zaposlen kao građevinski radnik  jedva uzdržava obitelj. Neophodna im je pomoć u hrani, odjeći, obući i higijenskim potrepštinama.

Kumstvo - Stipendiranje


"Dobročinstvo je jedino blago koje se povećava dijeljenjem".
Cesare Cantu