HUMANITARNA ORGANIZACIJA DORA


Ulica kralja Zvonimira 17
10000 Zagreb
telefon 385-1-5804-300
tel/fax. 385-1-5804-333

dora@dora.hr

RAČUNI

Kunski račun
ZAGREBAČKA BANKA d.d.
HR2323600001101411967

Devizni račun
SWIFT CODE ZABA HR 2X
IBAN HR 4723 60000 1500 257396

OIB: 44808002816
MB: 0211788 
Početna » Događanja 2008-2018 » "Mislimo na djecu" – VIVAT djeci DORE

"Mislimo na djecu" – VIVAT djeci DORE

 
Tradicionalna donatorska večer DORE  u Lisinskom za kraj akcije "Želim biti..."
 
U ponedjeljak, 17. listopada 2011. u 20:00 sati, u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinki u  Zagrebu, u suradnji s Festivalom VIVAT fina vina, održat će se tradicionala donatorska večer DORE pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa, Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti  te Grada Zagreba. 
 
Cijena ulaznice iznosi 100 kn, a možete ih  kupiti u uredu DORE (Iva 099 578 5120) ili na blagajni KD V.Lisinski. Ulaznicom, ćete osim koncertnog programa dobiti i kušačku karticu elegantnog Festivala VIVAT vina odabranih vinara i  hrvatskih brendiranih prehrambenih delicija.
 
Uz bogatu tombolu, film o DORI, uzvanike će zabavljati: Sandra Bagarić, Antonela Malis, Goran Karan, Đani Stipaničev, Darko Domitrović te Mia, Klara i Jasmin - glazbeno  nadareni i nagrađivani stipendisti DORE uz Simfonijski vojni orkestar RH. Program vodi Sanja Doležal.
 
Sav prikupljeni prihod namijenjen je DORINOM Fondu za stipendiranje.
 
Pridružite nam se sa svojom obitelji, prijateljima ili poslovnim suradnicima  u Lisinskom, gdje ćete se zabaviti u prijateljskom okrurženju  te uz zanimljiv program dati potporu ostvarenju DORINOG cilja - nastavka školovanja 90 marljivih i nadarenih, ali iznimno socijalno ugroženih učenika i studenata za 2011/12. šk/akad. godinu.
 
Veselimo se susretu s Vama i srdačno Vas pozdravljamo iz DORE. 
 
 
 

 Alen Đ.(rođen 1994.)
Živi sa samohranom majkom u Gunji od socijalne pomoći i majčinog povremenog rada. Alen je uzoran i odličan učenik. Vrlo komunikativan i aktivan u društvenom životu.
 Snježana Đ.  (rođena 1994.)dolazi iz četveročlane obitelji koja  živi skromno u Gunji od socijalne pomoći  i povremenog rada roditelja. Snježana je dobra učenica i vrlo aktivna u društvenom životu lokalne zajednice. Stipendija joj je neophodna za školski pribor i osnovnu odjeću...
 Tamara G. rođena 1996.godine u Splitu, odlična učenica 3.razreda srednje škole u Splitu. Šesteročlana obitelj živi od očeve skromne mirovine, majka nezaposlena, četvero djece se školuje. Prihod po članu je 625,00 kn/mj. Stipendija joj je neophodna za osnovne životne potrebe.
 Peteročlana obitelj iz Istre živi skromno kao podstanari, otac jedini zaposlen. Četverogodišnja kći operirala tumor na trbušnoj šupljini, trenutno je na kemoterapiji radi metastaza koje su se pojavile na drugom mjestu na tijelu. Neophodna im je novčana pomoć za najosnovnije životne potrebe i lijekove za kćer.
Peteročlana obitelj iz Virovitičko-Podravske županije  živi izrazito skromno pošto su oba roditelja nezaposlena. Jedina stalna primanja su dječji doplatak i socijalna pomoć čija sredstva nisu dovoljna za školovanje troje maloljetne djece. Potrebna im je novčana pomoć za najosnovnije životne potrebe, higijenske potrepštine i školski pribor.
 
Peteročlana obitelj iz Siska s troje  malodobne djece živi u podstanarskom stanu. Otac, hrvatski branitelj, zaposlen kao građevinski radnik  jedva uzdržava obitelj. Neophodna im je pomoć u hrani, odjeći, obući i higijenskim potrepštinama.

Kumstvo - Stipendiranje


"Dobročinstvo je jedino blago koje se povećava dijeljenjem".
Cesare Cantu