HUMANITARNA ORGANIZACIJA DORA


Ulica kralja Zvonimira 17
10000 Zagreb
tel:  385-1-5804-300
fax: 385-1-5804-333

dora@dora.hr

RAČUN

IBAN: HR2323600001101411967
SWIFT CODE:  ZABA HR 2X

OIB: 44808002816
MB: 0211788
Početna » Događanja 2008-2023 » U Komediji proslava 20. obljetnice Humanitarne organizacije DORA

U Komediji proslava 20. obljetnice Humanitarne organizacije DORA

 
"Proslava 20. obljetnice DORE", održala se 26.05.2011 u prepunom Gradskom kazalištu Komedija u Zagrebu. Organizirana Svečanost bila je podijeljena u 3 dijela: službene svečanosti, predstava Pere Budaka „Klupko“ te prigodnog domjenaka za uzvanike.

Svečanost je prošla iznimno uspješno, u ozračju prijateljstva i dobrote na što smo svi mi iz DORE bili ponosni i sretni. Prigodan govor održali su predstavnik Vlade RH, ministar Tomislav Ivić iz Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti i predstavnik grada Zagreba dr. Zvonimir Šostar, pročelnik Gradskog ureda za zdravstvo i branitelje. Predstavljeni su i svi članovi upravnih tijela DORE, zahvalili smo priznanjima i grafikama Mije Kovačića našim dugogodišnjim pokroviteljima, Gradu Zagrebu  i Vladi RH.

Kroz program nas je vodila Karmela Vukov Colić, a nakon službenog dijela svečanosti uzvanici su se zabavili i oduševili  predstavom „Klupko“, autora Pere Budaka.

DORA je na proslavi 20. obljetnice  zahvalila svojim dugogodišnjim prijateljima i donatorima darivajući im ugodnu večer za pamćenje.

Iskreno i od srca zahvaljujemo na pomoći i bezuvjetnoj potpori pri organizaciji dragim i poštovanim :

- Gospodinu Niki Pavloviću, ravnatelju Gradskog kazališta Komedija koji nam je ustupio prostor i predstavu „Klupko“ autora Pere Budaka,

- Gospodinu Miji Kovačiću, istaknutom hrvatskom slikaru i dobitniku brojnih nagrada, koji je  samo za DORU naslikao dva motiva posvećena djeci i obitelji. Izrađene donirane i vrijedne grafike Zaklade Mije Kovačića,  uručit ćemo uz zahvalnice dugogodišnjim sponzorima i pokroviteljima osobno,

-  VIVAT Fina vina, koji su nam sponzorirali domjenak, Školskoj knjizi na sponzorirnju tiska, Fototehu za  sponzoriranog fotografa, gospođi Karmeli Vukov Colić voditeljici programa, svim tehničarima i glumcima kazališta Komedija i ostalim dragim volonterima.

Hvala svim uzvanicima što smo zajedno na najljepši način proslavili 20. obljetnicu DORE.

 
 

Kumstvo - Stipendiranje


"Dobročinstvo je jedino blago koje se povećava dijeljenjem".
Cesare Cantu